COMPUTER / LAPTOP

Gespecialiseerd in PC´s op maat.

Don´t explain how it works, explain how you use it.

PC SYSTEMEN

Voor de aankoop van een nieuwe PC of laptop, kunt u steeds bij mij terecht. Met advies sta ik u bij tijdens de zoektocht naar een nieuwe PC.

Aan de hand van uw gebruik, eisen en budget, wordt u de beste prijs/kwaliteit verhouding aangeboden.

 

De installatie van de PC of laptop kan, indien gewenst, door mij worden uitgevoerd. Alle bloatware wordt verwijdert, een virusscanner wordt geïnstalleerd en de PC wordt verbonden met uw netwerk. Zo kan u meteen aan de slag met uw nieuwe PC. Indien u toch de installatie zelf wenst uit te voeren, is dat vanzelfsprekend ook mogelijk.

 

Voor elke herstelling, van al dan niet bij TomTech aangekochte PC´s, kunt u op mij rekenen. En dit steeds aan een scherpe prijs!

 

De harde schijf formatteren, (her)installatie van Windows/Linux, bijkomende instellingen veranderen, het verwijderen van virussen/malware en het upgraden van de PC, zijn enkele van de alledaagse taken die ik voor u kan uitvoeren.

 

Een PC is immers een onmisbaar product in het dagdagelijkse leven, en dan mag u gerust eisen dat deze vlotjes doet wat u ervan verwacht.

 

Naast de gekende merken in de PC branche, is het tevens mogelijk een PC samen te stellen naar uw wens. De zogenoemde "Custom PC" (customized is Engels voor aangepast) wordt samengesteld met de beste componenten, die u immense keuzes kunnen bieden. Lees hierover meer bij Custom PC.

 

Om te weten wat ik voor u kan betekenen, kunt u steeds vrijblijvend contact op nemen.

 

 

CUSTOM PC

Op zoek naar een desktop computer voor specifieke taken?

Of u nu op zoek bent naar een desktop voor videobewerking, fotobewerking, CAD ontwerp, home theatre pc, game pc of gewoon een snelle pc, dan bent u het best gediend met een pc op maat.

 

Specifieke hardware wordt geselecteerd naar uw noden en budget. Zo kan u zorgeloos uw pc gebruiken voor de doeleinden die u voor ogen had.

 

Op het eerste zicht zijn gepersonaliseerde pc’s iets duurder. De betere bouwkwaliteit, uitstekende componenten, betere prestaties en de zekerheid dat u uw pc bij herstellingen minder lang hoeft te missen, maken dit zeker goed.

 

TOMTECH kan u van dienst zijn voor alle interne componenten waaronder processoren, moederborden, RAM geheugen, grafische kaarten, voedingen, besturingssystemen, harde schijven, hybride schijven, SSD’s, controllers, koelers, behuizingen, enz.

 

Ook randapparatuur wordt geleverd zoals toetsenborden, muizen, gamecontrollers, printers, monitoren, luidsprekers, webcams, enz.

 

Bent u nieuwsgierig wat een op maat gemaakte pc voor u zou kosten?

Aarzel dan niet om mij te contacteren!

COMPUTER TRAINING

Indien u graag uw kennis van de PC zou bijschaven, of u begint nog maar net met de PC te werken, dan kan ik een individuele training voorzien. Alle onderwerpen die u wenst aan te snijden worden hierin opgenomen. U bepaalt zelf de duur van deze training. De training gaat bij u thuis door, op de PC  die u voorhanden hebt. Op die manier leer je uw eigen PC of software beter te gebruiken.

 

Indien u graag info wenst omtrent wat voor training ik u kan aanbieden, kunt u mij steeds vrijblijvend contacteren.

 

De kostprijs voor training bij u thuis, wordt per uur aangerekend. Voor 1 uur training komt dit neer op 25€ inclusief BTW.

 

Het is nooit te laat om, met behulp van tips en trucs, efficiënter te leren werken met de PC.

CONTACT

TOMTECH

 

Tom Ureel

 

info@tomtech.be

 

Biezestraat 15

8480 Eernegem

 

Steeds op afspraak

 

0496082763

 

BE0836.187.312

Copyright TomTech 2011-2016

CONTACT

TOMTECH

 

info@tomtech.be

 

Biezestraat

8480

 

BE0836.187.312

Tom Ureel

 

0496082763

 

15

Eernegem

 

Steeds op afspraak

CONTACT

TOMTECH

 

Tom Ureel

 

info@tomtech.be

 

Biezestraat 15

8480 Eernegem

 

Steeds op afspraak

 

0496082763

 

BE0836.187.312